trainingspak erimaAlle selectieleden dragen tijdens toernooien het Bushi trainingspak met opdruk.
De trainingspakken zijn te verkrijgen bij Huisman Sport in Huissen. Ook op zondag is Huisman Sport geopend van 13.00-17.00 uur.
Iedereen kan deze zelf ophalen in de winkel en ook ter plekke afrekenen.
Het junior-pak (maat 128-164) kost 54 euro en het senior-pak (vanaf S of maat 34) kost 60 euro.
Wanneer een combi is genomen van een junior-broek en een senior-jack kan de totaalprijs iets duurder uitvallen omdat een senior-maat iets duurder is. 
Een los senior-jack kost 3,50 euro meer.  

Aanvullend: ieder selectielid is verplicht een pak aan te schaffen. Bushi Arnhem streeft ernaar een periode van drie jaar aan te houden zodat de kosten over drie jaar beperkt blijven en langere tijd verzekerd is van hetzelfde pak. Van de selectie van Bushi Arnhem wordt verwacht dat zij zich, ook richting de sponsoren, laten zien in het clubtenue. Wij willen ons als een groep presenteren op toernooien zodat we herkenbaar zijn.

Mocht er bezwaar zijn tegen de aanschaf van een pak, stuur dan een schriftelijke motivatie naar het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van Bushi Arnhem. Een selectielid mag niet, zonder dit gemeld te hebben, met een oud pak op toernooien verschijnen wanneer de nieuwe pakken uitgeleverd zijn.
We verwachten dat iedereen in week 50 de nieuwe pakken heeft opgehaald en we in de nieuwe pakken in Bremen en Haarlemmermeer kunnen verschijnen.  

Het pak wordt gedragen bij het bezoeken van een toernooi of bij andere gelegenheden waar Bushi Arnhem wordt vertegenwoordigd door de wedstrijdselectie.

Voor vragen mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven