Inschrijven voor wedstrijden

- Registreer je op de ledensite van Bushi: www.bushiarnhem.nl/leden. Na registratie vul je de profielpagina van je zoon/dochter in. Elke judoka heeft zijn eigen profielpagina. Dit doe je elke keer voordat je in gaat schrijven voor een wedstrijd. Zo blijven alle gegevens zoals gewicht en graduatie up to date.

- Op de welkomstpagina kan je zien bij welke wedstrijdlijst je moet kijken: jongens/meisjes -8, jongens/meisjes -12 enz. Op elke wedstrijdlijst staan een aantal toernooien waarvoor je je zoon of dochter kunt opgeven. Lees goed de informatie die bij de toernooien vermeld staat: bijvoorbeeld: jbn-lidmaatschap verplicht of zwaar toernooi (geschikt voor A2, A1, etc.). Overleg bij twijfel of een toernooi geschikt is met je trainer/coach. Er staat ook bij voor wanneer je je op moet geven. Na deze datum wordt de lijst gesloten en is aanmelden niet meer mogelijk.

- Het is mogelijk om je voor meerdere toernooien in te schrijven. Na de bevestiging moet je via Ideal het wedstrijdgeld overmaken. Hiervoor wordt €1,25 administratiekosten in rekening gebracht. Na de betaling is de judoka ingeschreven.

- Het gewicht wat in het profiel staat, is het gewicht waarvoor hij/zij aangemeld wordt voor het toernooi. Als dat gewicht wijzigt, moet dit aangepast worden in het profiel. Stuur tevens een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een gewichtswijziging moet minimaal twee weken voor het toernooi doorgegeven worden. Toernooiorganisaties zijn altijd heel strikt met hun sluitingsdatum! Te laat doorgegeven betekent, tegen kosten, ompoulen op de dag zelf waar mogelijk (niet bij alle toernooien is het mogelijk om te poulen).

- Geef het echte gewicht door, niet de gewichtsklasse waar de judoka inzit. Op onze website staat een lijst waarop de gewichtsklassen staan vermeld. Houd daar rekening mee met inschrijven. Bijvoorbeeld: weegt je zoon 27 kg, schrijf hem dan in als 26,5 als hij in de -27 wil judoën, anders word hij ingedeeld in de -30 kg.

- Bij afmelding voor een toernooi wordt geen geld teruggestort.

- Afmelden bij Joyce of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Bij veel toernooien is lidmaatschap van de JBN verplicht. Op de website van Bushi staat hoe je lid kunt worden. Vermeld dit nummer op je profielpagina.

- Kijk regelmatig op de ledensite of er nieuwe toernooien op staan

- Neem in geval van vragen altijd contact op met de wedstrijdcommissie en niet met de toernooi-organisatie zelf

Toernooien

- Ongeveer een week voor het toernooi staat de weegtijd op de website en hangt bij de dojo.

- Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent!

- Je gaat met eigen vervoer, denk aan entreegeld voor ouders/broers/zusjes.

- Zorg dat je op gewicht bent! Dus eet pas als je gewogen bent. Ompoulen kost geld en kan niet altijd.

- Haal eerst je weegkaartje op. Als er niemand in de hal staat, kijk dan in de kantine. Begeleiders en judoka's zijn herkenbaar aan het Bushi-trainingspak.

- Na het wegen pas eten als je hoog in je gewichtsklasse zit.

- Ga op tijd, maar niet te vroeg de zaal in. Neem je judotas mee, denk aan je weegkaart en judopaspoort. Ook een bidon met water is nodig en een witte en rode wedstrijdband. Bushi doet als het kan een gezamenlijk warming-up.

- Ouders zitten op de tribune en mogen niet de zaal in.

- De judoka’s worden gecoacht door Joyce en een aantal vrijwilligers herkenbaar aan het bushi-trainingspak.

Bushi-clubkleding

- Na drie maanden selectietraining kun je je Bushi-clubkleding aanschaffen. Dit bestaat uit een trainingspak.

Ga naar boven